Lunden ÖBK

Referat: United Africa FC - Lunden ÖBK

Kryss mot United Africa, en match med många målchanser men lite mål

Yttern Erik Alvhede om matchen till Rasta och Dallas matchblogg:

“Vi kommer till start med två nya juniorer och en handfull på bänken. De gör de riktigt bra och räddar oss i slutändan från en förlust i denna match. Första halvlek, vad ska man säga vi är ganska värdelösa och behandlar bollen som den är vår flickväns älskare – inget vidare alls helt enkelt. United Africa gör de bra och har mest boll och kommer igenom med en djupledsboll där vår målvakt kommer ut lite sent och de rullar in bollen. 1-0 i paus. Vi är inte nöjda med vår prestation i paus men känner ändå att resultatet gör de möjligt för oss att komma igen. Vi fortsätter att slå långt i andra halvlek likt den första, fast med den väsentliga skillnaden att vi är fler spelare som är på plats där bollen dimper ner. I en tilltrasslad situation i straffområdet efter en fast situation får vi straff. United Africa tycker att de absolut inte är straff – jag ser inte situationen men tycker mig höra en smäll. Domaren (mycket bra domarinsats för övrigt och de säger jag inte för att vi fick straff eller för att vi vill ha mer straffar framöver men serien behöver mindre fokus på domarna och mer fokus på egna prestationer) för dagen har dock blåst straff och vår Amar stegar fram och sätter den säkert. Efter 1-1 har vi en hel del heta chanser på kontring när United Africa flyttar fram allt dom har för att försöka vinna matchen. I slutändan är nog 1-1 fördelaktigt för oss men de är som vår tränare säger: ”De kunde likaväl vara tvärtom”. Lunden är kanske inte seriens vackraste spelande lag just nu men vi spelar efter våra resurser. Vad vi däremot har är en inramning innan hemmamatch med musik och speaker innan match och en back läsk efter. Vi efterlyser detta och ser framemot nästa match.”

Målen:
24min 1-0
70min 1-1 Amar på straff